Info

Interior Design

Switzerland

Lounge / Begegnung
Rehabilitationszentrum Valens

For the first time since Detail Design was founded we had been entrusted by a rehabilitation clinic to create a first exciting project for them. The existing lounge area of the clinic was about to be redesigned and renovated to the favour of patients and guests. Our credo was adding up to the point that patients should be treated as guests and their healing phase is also based on psychological objectives. Colour-psychological principles combined with a wellbalanced material selection were utmost important in the development of this project. The new attractive ambiance in the lounge shall offer the clinic’s patients and guests a pleasant stay and provide the necessary atmospheric support for their healing.